За мен

Аз съм Мария Мягкова – лекар, сертифициран в САЩ учител и терапевт по Усуи Рейки и Рейки с кристали; сертифициран в Обединеното Кралство, ТЕС практик и практик, работещ със зависимости; практик по дихателни техники, сертифициран от Руски обучител и професионален масажист. За мен е призвание да фокусирам и прилагам познанията си в служба на вашето здраве, благополучие и добруване.


Завърших Медицина 1999 година и работих като лекар в Спешна Помощ до 2005. Моите търсения в езотериката започнаха през 2000-та година, когато записах 10 годишен курс по Психодрама и се докоснах до метода на Семейните Констелации, работещ с колективното несъзнавано и „Полето на Любовта“. Малко по-късно търсенията ми ме доведоха до Суфизма, който оставя траен отпечатък в сърцето ми и днес, Ошо и Таоизмът също. Понастоящем изучавам Мистериите на Творението.

В периода 2000 – 20106, работейки във фармацевтична компания, в последните 5 години, като мениджър на глобални проекти, преминах през обученията споменати горе. Бях своя първи клиент за всички обучения, през които преминах и придобитите умения и опит са моя най-ценен арсенал, с които ежедневно се поддържам в състояние на Здраве и Радост. От началото на 2017, основно се занимавам с енерголечение – клиентите ми се ориентираха към Рейки, Рейки с кристали или комбиниране на масажи и Рейки и Рейки с кристали.

За мен е призвание да ви срещам в „Полето на Любовта“ и да ви служа в името на най-доброто за вас!

Ваша Мария